Co van der Valk

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Co van der Valk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Co van der Valk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam in de derde klas op deze bij juffrouw Peet Vierde klas mr Thijssen, vijfde klas mr Griffioen, 6/7 mr Hooijsma en mr Ronner die nog geloofde in een lel om je oren.

  Kwam in de derde klas op deze bij juffrouw Peet Vierde klas mr Thijssen, vijfde klas mr Griffioen, 6/7 mr Hooijsma en mr Ronner die nog geloofde in een lel om je oren. Klasgenoten: Bob van Hoolwerff, Paul van de Guchte, Hans Akkerman en nog veel meer natuulijk. Daarna naar Chr Lyceum, van school gestuurd,(onterrecht natuurlijk. Daarna Juliana Ulo en vervolgens de zeevaartschool M.A. de Ruyter in Vlissingen. 10 Jaar gevaren als Scheepswtk. en daarna in de chemie gedoken tot mijn pensioen in 2002.

  Dr V H Rutgersschool, 1945

  Roken in het kolehok tijdens smeden, bij Pimmetje.

  Roken in het kolehok tijdens smeden, bij Pimmetje. Plaatwerken bij Pijpie. Na een weekend terug komen met de verboden laatste trein. Liften bij de keersluisbrug. Dansen op zaterdagavond in Cosy Corner op de boulevard. Favoriete leraren:Bosman voor ketels die tussendoor wel eens een neutje nam, Braak de beste leraar voor natuurkunde en werktuigkunde, al schreef je je het apenlazerus bij al zijn dictaten. Het leukst was de jaarlijkse sportuitwisseling met de zeevaartschool Antwerpen.

  Maritiem Instituut " De Ruy..., 1958

  Korfbaltournooi organiseren.

  Korfbaltournooi organiseren. Van school gestuurd worden vlak voor het eindexamen. Dank zij goede verstandhouding met Guttinger, de gymleraar, toch examen kunnen doen en met vlag en wimpel geslaagd. Waar zijn de klasgenoten(s) van vroeger? Naar de zeevaartschool gegaan en

  Julianaschool, 1953

  ?