Bekijk het volledige profiel van Clemie Heesbeen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Clemie Heesbeen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

de school zat toen nog aan de ...

de school zat toen nog aan de julianalaan ?? , in ieder geval achter de HEMA. Er werd les gegeven door Scheffers directeur sociale dienst Emmen, Jaap Brink zijn schoonzoon. Verder Jan van Boekhoven en Hans ?? uit zuid Barge. Orvelte weekenden en veel heel veel intervisie en supervisie. Laatste jaar was de van Schaikweg , was niet zo knus .

2004, Clemie Heesbeen

Ik deed HBO mw.De leraar socio...

Ik deed HBO mw.De leraar sociologie heette Gert van der Wal ( was mijn favoriet). Verder Ton Jansen uit Wijhe met zijn bulderende lach.OOk Barend de Rooij herinner ik me en Ben Smit. Leuke herinneringen. We dachten nog dat we er toe deden en de wereld konden veranderen.

2004, Clemie Heesbeen

het houten bijgebouw. Marjo va...

het houten bijgebouw. Marjo van de Roer die plotseling geelzucht had en een tijd niet op school kon komen. Ingrid Elshof die bij de politie wilde. Joke van den Toorn van de capsulefabriek zo groot zo lang en zulk prachtig rood haar. Maar ook Hanneke Herder. Fijne herinnerngen.

2004, Clemie Heesbeen
?