Clément Bartelet

Kent 5 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Clément Bartelet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Clément Bartelet heeft 7 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolkamp in ijselsteijn, Het ontzettende schooltuintje,Altijd ruzie met Peter konings op het schoolplein, De knikkerputjes, zangles van hoe heet ze ook weer? juf.

  Schoolkamp in ijselsteijn, Het ontzettende schooltuintje,Altijd ruzie met Peter konings op het schoolplein, De knikkerputjes, zangles van hoe heet ze ook weer? juf. Claesens? met der fluitje, Corries trapglijongelukje(thanks Kees, was al weer bijna vergeten) De Beukenboom op het plein, in de rij naar de Gymles, Honkbal op het schoolplein met de plank.De rups voor de deur met kermis, De tandartsbus voor de deur. Bonen wortel laten schieten in een stinkend potje met watten op de vensterbank. Plaatjes en kaarten uitzoeken als je een 10! haalde met knutselen.de gang op als je iets had uitgehaald. KVW bij de st. nicolaasschool. brigadiertaak in de hoogste klas. Langzaam komt er weer veel terug van die tijd, veel heb ik al verdrongen Hahaha. -Heilig HartSchool 1978 - 1984 -Middenschool heytse 1984 -1985 -lts roermond Afd. Horeca 1985 -1987 -Mts Koksschool Sittard 1987 - 1990 -Militaire Dienst Oirschot 1990 - 1991 1991 - 1994 -Hbo Over maas college sittard -Midenstands/Sociale hygiene -Diverse specialisatieopleidingen horeca 1994 - 1995 -Leermeesteropleiding chef kok 2003 - heden -Padi Divemasteropleiding Bonaire -Padi Instructeursopleiding Curacao -Padi Master scuba diver instructor opleiding Bonaire

  Heilig Hart school, 1978

  ?