Bekijk het volledige profiel van Claudy Luiten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Claudy Luiten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Zat bij juffrouw van de Ruijte...

Zat bij juffrouw van de Ruijtenbeek. Kan me niet herinneren dat het een Montessorischool was, maar toen ik zelf het onderwijs in ging, kwam ik ineens een heleboel materialen tegen die ik herkende van vroeger en die toch echt tot het Montessorimateriaal horen: kralenkettinkjes voor het rekenen, de kleedjes om op te werken, blauw-rode stokken om mee te rekenen, enz. Kan me nog goed herinneren hoe 'vereerd' ik me gevoeld heb toen ik de jongste kleuters mocht helpen op het moment dat ik mijn arm gebroken had en zelf blijkbaar met de oudste kleuters niet mee kon doen (of misschien was het gewoon een trucje om me af te leiden van 'alle ellende', die natuurlijk achteraf heel erg mee viel...)

2004, Claudy Luiten

Gestart op wat eerst nog de Jo...

Gestart op wat eerst nog de Jozefschool was met mevr. Hugens/Marijnen. Bruiloft van haar meegemaakt. Later verhuizing naar wat nu nog steeds de Oase is. In de 4de klas bij Bolmers, die ik me vooral herinner van het gooien met krijtjes en de tafels strafwerk (de tafel van 297, van 1x297 tot 297x297, pfff...) Maar ook heel veel gelachen met Edith Angelier (wie weet waar ze gebleven is?) en in de 6de vooral met Ingrid Westgeest, Erica, Jolanda, Jacqueline. Een hele leuke tijd: kuilvieringen, Vledder, Loetje bij mevr. Verheijen, de maandag zingend beginnen met Jos van Gerwen, enz.

2004, Claudy Luiten

Agnes was voor mij een vreemde...

Agnes was voor mij een vreemde tijd. Enerzijds veel leuke herinneringen: Potgieterlaan bijvoorbeeld, maar ook leerkrachten als Peter Kester, Ben Geerts, Peter Huwae, Verheijen, Dirksmeijer, mevr. Staats enz. Anderzijds was er ook een leerkracht die een heel smerige nasmaak nagelaten heeft (zal maar geen naam noemen), waardoor het Agnes voor mij niet altijd de meest leuke tijd geweest is. Vooral Havo-tijd was erg gezellig.

2004, Claudy Luiten
?