Claudia van Vliet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia van Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Claudia van Vliet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me herinneren dat mijn juf Marijke Bodegom heette.

  Ik kan me herinneren dat mijn juf Marijke Bodegom heette. Later kregen we een meester, Roel Walraven geloof ik. De namen van de meeste klasgenootjes uit de 5e en 6e weet ik nog wel. Jolanda Stuik, Linda Zijderveld, Debbie Ouwens, Sylvia Korver, Cor den Ouden, Robbie Oudenaarde, Axel Tabbernee, Robert Schouten, Andre Veenstra, Robert Groenewold, Norma (achternaam weet ik niet meer), Monique Deybel, Fred Lagendijk, etc. Ik zal eens een klassenfoto opzoeken en die proberen op deze site te zetten. Ik hoop dat er ooit nog eens een reunie komt van deze klas, want ik heb echt super veel gelachen op deze school.

  De Pijler, 1975

  Ik heb LEAO-C kantoorpraktijk gedaan.

  Ik heb LEAO-C kantoorpraktijk gedaan. Voordat ik in de "studiebollenklas" kwam heb ik echt twee waanzinnige brugklasjaren gehad. Wie ik mij daar nog goed van kan herinneren waren Pierre Romijn en Leo Arnold. Die 2 waren zo gek als een deur en daar voelde ik me wel prettig bij. Die jaren op de Nicolaas Witsen zijn me eigenlijk altijd bijgebleven. Ik was ook niet zo'n schatje. Hier werd ik laatst nog aan herinnerd toen ik mijn zoontje (net 4 jaar geworden) naar school bracht. Ik hoorde ineens: "He jij bent toch Claudia van Oorschot?". Is dat erg dan of niet. Het bleek ook iemand te zijn die op deze school gezeten had. Ze heet Jolanda Manders en haar zoontje heeft een blauwe maandag bij mijn zoontje in de klas gezeten. Die van haar ging al snel naar groep 2. De leraren ken ik niet meer zo goed bij naam. Wel meneer Samsin (kantoorpraktijk) en meneer van Hoften (nederlands). O ja, en die kerel van Engels, heette die geen Lammertink ofzo. Die heeft me nog eens een 1 gegeven omdat ik zat af te kijken (beetje te opvallend). Ik kijk erg uit naar een reunie van deze school, maar ik heb in ieder geval geen zin om deze te organiseren.

  Nicolaas Witsen, 1981

  ?