Bekijk het volledige profiel van Claudia Ross en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Claudia Ross heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ben in februari begonnen op de...

Ben in februari begonnen op de zestedenweg, veel gereisd op de fiets en de brommer vanuit Hoorn. Heb nog veel contact met Judy Hoffer en Saskia Leiker. Af en toe spreek ik Coby nog. Ben wel benieuwd hoe het met alle anderen is. Heb goede herinneringen aan Therese Boetius, fantastisch mens.

2006, Claudia Ross

Heb maar een jaar op deze scho...

Heb maar een jaar op deze school gezeten, werkte in de Poort. Ik woonde ook in de flat op de 4de verdieping. Ging om met Chris(tine) en Luup (Loes). De 1ste heb ik sindsdien nog wel eens gesproken, maar Loes niet meer. Ben heel benieuwd hoe het met haar gaat, wie kent haar en kan mij haar achternaam, en of adres geven.

2006, Claudia Ross

De jaartallen weet ik niet mee...

De jaartallen weet ik niet meer zeker, heb verschillende lagere scholen gehad door verhuizingen. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad op het wagenwiel, vooral met Dhr. Jan Habe kon ik het goed vinden. Hij voelde als een soort vader, goed gevoel dus. Wim de Hoop is tegenwoordig getrouwd met de zus van mijn beste vriendin en ze hebben samen 2 jongens. Rene Schroder is nu leraar op de Bussel in Blokker en mijn oudste dochter van 11 zit bij hem in de klas. Ik heb nog 2 dochters van 8 en 4 jaar. Ik ben bij de condolance van Jan Habe geweest toen hij was overleden, hij was erg ziek geweest en dat kon je goed zien, ik hoop dat hij nu daar is waar hij wil zijn. Henk, meer namen, Sila Soeschit, Annemarie Langeberg, Clemie, Jeanet, geen van allen ooit meer gezien jammer genoeg.

2004, Claudia Ross
?