Claudia Rauls

Kent 10 personen

Samenwonend , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia Rauls en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Claudia Rauls heeft 6 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me de school nog herinneren! Het gebouw, in het lokaal een gietijzeren hek voor de kachel, flesjes melk voor ons, op sommige momenten mocht je in de poppenspeelhoek.

  Ik kan me de school nog herinneren! Het gebouw, in het lokaal een gietijzeren hek voor de kachel, flesjes melk voor ons, op sommige momenten mocht je in de poppenspeelhoek..... Leuke tijd! Ik zat in dezelfde klas als René Froger. Onze ouders waren bevriend met elkaar.Ik kan me herinneren dat hij regelmatig op de bar in het café van zijn ouders (Nassaustraat?) stond te zingen en te dansen als kleutertje!

  Kleuterschool De Anjelier, 1965

  Veel goede herinneringen aan deze school.

  Veel goede herinneringen aan deze school. Helaas is het er niet meer. Toen gingen we nog naar de schooldokter en -tandarts in het koffiekamertje op 1 hoog. In groep 6 hadden we meester Bosse, hij verzamelde veel antiek (ook in het lokaal). Soms gingen we het volkslied zingen (staand naast je tafeltje).

  Fagelschool, 1967

  ?