Bekijk het volledige profiel van claudia looijschelder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

claudia looijschelder heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik vondt het altijd erg leuk o...

ik vondt het altijd erg leuk op deze school. met dhr. en mevr. Frieselaar en dhr. van sprang en balledux en nog meer waarvan ik de naam niet meer weet. het meest bijgebleven is de schooltandarts die naar mijn idee altijd boorde als er geen gaatjes waren. ik heb al 20 jaar niets bij de tandarts maar tijdens die periode had ik een mond vol lood. En ik had nooit kiespijn . gek he? ik heb de reunie toendertijd gemist ...jammer. hoe is het met iedereen.?

2007, claudia looijschelder

leuk ans dat ik je in de bios ...

leuk ans dat ik je in de bios zag. de naam van andre v duin is dhr.bos. karin rechterschot wat leuk. ik ken nog wel veel namen maar haal ze door elkaar omdat ik in 2 klassen heb gezeten. in de kappersklas van juf dekker en de winkelklas van juf?Ik heb daarom 5 jaar deze school gedaan ik was in 1980 erg beroemd op school omdat ik met opzet was gezakt voor mijn examen. ik was nog een jaar leerplichtig en wilde niet naar een andere school. had ik nog maar 10 jaar doorgeleerd. maar ja al doende leert men. waarom melden zich geen leerkrachten op deze site?leeft iedereen nog wel?een reunie zou ook wel leuk zijn. bestaat er nog een adressenlijst op deze school van toen? wie heeft antwoorden? [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] we hadden een erg verlegen wiskunde leraar, zijn naam weet ik niet meer, maar hij leek als 2 druppels water op andre v duin.en dhr. ottevanger van handenarbeid,dhr. vermeer adrk. en juf lubbers, nederlands. Ik weet ook nog aardig veel namen van leerlingen uit die tijd, het zou leuk zijn als zij zich ook melden. een reunie zou best wel een leuk idee zijn.Wendy keultjes,anita ysselstein,yvonne v varseveld, monique bakker, monique vd pol,gulseren mut,althaea vd veer,gerlinde....., corrie....,winnie vermeer?,diana knoops,chula tai,jose....,emmy knirim,jolanda wieland,freya verhaaf?,en nog veel meer.dit was een erg leuke tijd. soms was ik ook niet zo`n lieverdje, maar ja dat hoorde bij die leeftijd toch? ik hoop dat zich een aantal leerlingen zich zullen melden op deze site.leuk.

2004, claudia looijschelder
?