Bekijk het volledige profiel van Claudia Clerkx-Geutjes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Claudia Clerkx-Geutjes heeft 0 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Kamp (HAVO 3), flinke verliefd...

Kamp (HAVO 3), flinke verliefdheden (evenzo vaak gebroken hartje... minder leuk!); Praag (VWO 5): mooie stad; schoolfeesten; lessen van Pietje Geelen, Jan van Heese (?) en Appie de Bruin; huiverend naar wiskunde en naar Van Oel; rare eierdozen tegen het plafond in de brugklas, zwemmen bij de Siep; veel lol gehad, maar ben blij dat ik het allemaal niet meer over hoef te doen!

2003, Claudia Clerkx-Geutjes

fav. herinneringen: optredens ...

fav. herinneringen: optredens weeksluitingen (Dolly Dots, Doris D and the Pins, Doe Maar etc.), musicals, bezoek Afrika Museum, kringgesprekken (lachen om de -verzonnen bleek achteraf- verhalen over neefje van Joris), drama-lessen, spannende verhalen van Gerie (met geluidseffecten), jaren '80 muziek (Paul Young, Frank Boeijen, Duran Duran, Lionel Richie etc.) en films, met sterretjes op het schoolplein staan voor Kerst, lekker verkleden met carnaval, elastieken in de pauze, voor altijd glimlachend terugdenken aan de goede sfeer! Heb er jaren later ook een erg leerzame en leuke stage gehad bij de kleuters.

2002, Claudia Clerkx-Geutjes
?