Claudia Boon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia Boon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Claudia Boon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

  Ik kwam in de examenklas,kwam altijd te laat op mijn brommer die veel lawaai maakte, ha,ha was een aardige klas vooral omdat ik einde van 't jaar kwam binnenwandelen , Beste vriendin B'tissem en diploma gehaald!heeft iemand nog foto's???.

  Ik kwam in de examenklas,kwam altijd te laat op mijn brommer die veel lawaai maakte, ha,ha was een aardige klas vooral omdat ik einde van 't jaar kwam binnenwandelen , Beste vriendin B'tissem en diploma gehaald!heeft iemand nog foto's???

  2004, Claudia Boon

  Eigenlijk had ik een kut klas er waren maar een paar lieve meiden maar er was een groep die kon ik wel schieten,dus heb ik hier maar een jaartje opgezeten.

  Eigenlijk had ik een kut klas er waren maar een paar lieve meiden maar er was een groep die kon ik wel schieten,dus heb ik hier maar een jaartje opgezeten. Ik ben wel mijn eerste liefde hier tegen gekomen dat was 2 jaar later verkering.

  2004, Claudia Boon

  tofste school allertijden, vooral strafwerk (overschrijven uit het telefoonboek ) van meneer robere.

  tofste school allertijden, vooral strafwerk (overschrijven uit het telefoonboek ) van meneer robere

  2004, Claudia Boon
  ?