Bekijk het volledige profiel van Claudia Boersma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Claudia Boersma heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kan me uit deze periode som...

Ik kan me uit deze periode sommige dingen nog herinneren. Met Joke van de Voort tijdens geschiedenis stinkbommetjes in de prullebak. Ja, je raadt het al, een vuurtje. En niemand van de klas durfde iets te zeggen. En dan de Franse leraar, zijn leuke kleding, ja je moet er maar van houden. De leukste lessen vond ik altijd de gymnastiek lessen van Van Dam.

2004, Claudia Boersma

De herinneringen aan deze scho...

De herinneringen aan deze school weet ik nog precies. Het waren leuke tijden. Vooral de verhalen van Meester Clarenbach. Meester Lubberding met zijn strenge look, Meester van Dijk. Wat een geweldige man en nog steeds. De meesten van deze school zullen hem dan ook geregeld nog tegen komen in Ochten. Ik heb hier een geweldige jeugd gehad.

2004, Claudia Boersma

Ik heb fijne herinneringen aan...

Ik heb fijne herinneringen aan deze school. Vooral in 1983 en 1984. Met mijn klasgenoten hadden we altijd veel lol. We hebben met een clupje in 1984 een jaartje extra gedaan, omdat het zo gezellig was.

2004, Claudia Boersma
?