Claudia Binkhorst-Truijens

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia Binkhorst-Truijens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Claudia Binkhorst-Truijens heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op deze school,maar dan in haarlem,die er dus niet bij staat!eerst kregen we les in het gebouw van de modevakopleiding in de tetterodestraat,later zijn we verhuisd naar de stephesonstraat.

  ik zat op deze school,maar dan in haarlem,die er dus niet bij staat!eerst kregen we les in het gebouw van de modevakopleiding in de tetterodestraat,later zijn we verhuisd naar de stephesonstraat.het was een leerlingstelselopleiding waarbij je 4 dagen stage liep als verkoopster en 1 dag in de week naar school ging,zijn er nog meer mensen die het in haarlem gevolgd hebben?

  Streekschool Kennemerland, 1989

  leuke tijd gehad,iedereen kende elkaar omdat t kleinschalig was,weet nog heel veel namen van leerlingen en leraren,zaten best aparte leraren bij trouwens.

  leuke tijd gehad,iedereen kende elkaar omdat t kleinschalig was,weet nog heel veel namen van leerlingen en leraren,zaten best aparte leraren bij trouwens....vond t jammer dat je geen havo daar kon volgen,dan had ik er vast nog wat jaartjes aan vastgeplakt!l[op t LjC dan,want zo heette t later en dat was ander gebouw.super leuke tijd gehad!staan een hoop bekende namen tussen,ikzelf ging om met masja teeuwen,alice breeuwer,dennis smit,wendy van basten,erica beunder.maar dat wisselde steeds.iedereen hoorde bij elkaar was mijn gevoel altijd!

  A.H.Gerhardschool voor MULO..., 1983

  ?