CLARA IGNATIUS

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van CLARA IGNATIUS en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  CLARA IGNATIUS heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn favoriete lerares was zuster jozelien juffrouw evers was een bits wat had ik graag eens tegen haar stok geschopt juffrouw kleef was een strenge dame die kneep mij altijd omdat ik altijd zat te lachen en kapelaan de hartog van katechismusles sloeg alt

  mijn favoriete lerares was zuster jozelien juffrouw evers was een bits wat had ik graag eens tegen haar stok geschopt juffrouw kleef was een strenge dame die kneep mij altijd omdat ik altijd zat te lachen en kapelaan de hartog van katechismusles sloeg altijd met zijn sleutelbos op mijn hoofd totdat mijn moeder erg boos werd en naar school ging en hem eens een tik verkocht en toen heb hij het nooit meer gedaan ik heb het niet zo n fijne school gevonden ik heb wel met de meiden gelachen zoals met bebbie van de horde joke deligne en nog meer maar de namen weet ik niet meer. maar bij deze twee kwam ik ook veel thuis bij beb in de oltmanstrrat en joke op de gouverneurlaan daarna ben ik naar de huishoudschool gegaan en daar vond ik het wel leuk ik vind het erg leuk dat deze site bestaat . mijn naam is nu clara ignatius van eeden heb een dochter van 38 met drie kinderen en een zoon van 36 en heb twee kindren wij hebben het erg leuk met zijn allen .

  St. Jeroen, 1954

  ?