Claire Aeneae Venema

Kent 0 personen

SINGLE , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claire Aeneae Venema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Claire Aeneae Venema heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb goede herinneringen aan de sfeer op school, het grote oude herenhuis waarin de MMS gevestigd was en ook aan de docenten.

  Ik heb goede herinneringen aan de sfeer op school, het grote oude herenhuis waarin de MMS gevestigd was en ook aan de docenten. Zr. José, de heren Veenker, Korfage (Poepie!)en De Haan, mw. Witteveen, mw. de Leeuw en de anderen. Veel gezelliger dan het latere Maartenscollege!

  2011, Claire Aeneae Venema

  Wiskundeleraar De Fluiter vond ik erg leuk! Ook meedoen aan het schoolkoor o.

  Wiskundeleraar De Fluiter vond ik erg leuk! Ook meedoen aan het schoolkoor o.l.v. dhr. Van Amelsfoort. Ik heb nog klassefoto's van A1 en C2 die ik binnenkort op deze site zal zetten.

  2006, Claire Aeneae Venema

  De lagere school aan Bogardeind heette indertijd RK Meisjesschool St.

  De lagere school aan Bogardeind heette indertijd RK Meisjesschool St. Aloysius. Ik kwam (samen met mijn zusje Lily vanuit Den Haag) in 1952 in het 2e trimester op school en ik herinner me dat mijn `harde G' werd nagedaan. Mijn broer Ton zat op de jongensschool aan de Stationsstraat. Mijn beste vriendin was bijna van meet af aan Marianne Bamberger en verder zaten bij mij in de klas: Hannie vd Heuvel, Marianne Bol, Friedie Elberse, Annemie van Beek, Yvonne Berlage, Finy Lubse, Hellen Spapens, Franca Louwers, Carmen van Wylick, Annemieke Ravenstein. Zuster Maria Wilhelmina was een heel lieve `juf': door haar wilde ik naar het klooster!! Lang heeft dat niet geduurd, want zuster Gabina heeft me in de 6e klas echt gepest. Juf Sars was ook geen makkelijke .. Wie ook echt lief was, was mw. de Vries-Smulders. Het 6e jaar bij zr.Gabina was ronduit een kwelling en ik was blij toen ik naar het Catharinalyceum ging! Wat ik me ook nog goed herinner, was het `presentielijstje' voor het in de vastentijd naar de kerk gaan .. Wij woonden bij Zesgehuchten en dus heel ver van de kerk Maria Brigida: een fiets kreeg ik pas op mijn 10e verjaardag! Als we `op Zesgehuchten' naar de kerk gingen, telde dat niet!! Wie heeft klassefoto's uit deze tijd? Ik ben door alle verhuizingen de schoolfoto's van de lagere school kwijtgeraakt.

  2006, Claire Aeneae Venema
  ?