Ciska radix

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ciska radix en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ciska radix heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had hier op deze school niet lang gezeten, maar kleine 2 jaar.

  Ik had hier op deze school niet lang gezeten, maar kleine 2 jaar. Helaas had ik niet veel vriendinnen op deze school. Vaak werd ik dan ook weg gepest, ik was in die tijd erg verlegen en terug getrokken. Daarom ben ik naar de Boei gegaan om mijn zelf vertrouwen wat beter te krijgen en de verlegenheid wat weg te zien te krijgen, en dat was daar gelukkig gelukt! Ik had op de scharmhof wel een heel leuk vriendinnetje ze hete Herma helaas was zij verhuist en was ik haar dus helaas in die tijd ook kwijt. Nee de school was oke maar vond die tijd niet echt fijn. Was dan ook blij als het dan weekend was.

  De Scharmhof, 1987

  De Boei was een betere tijd.

  De Boei was een betere tijd. Erg gezellig, wij begonnen heel klein was 1 van de eerste leerling van de boei. Omdat het zo klein was was de sfeer ook enorm leuk, net een fam. Meester Faber, meester Martin Hazen berg liggen mij het meeste in mijn geheugen. Dit waren echt geweldige mensen! Mijn beste vriendin op de boei was Marije Bultstra.

  de boei, 1989