Cisca Schipper

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cisca Schipper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cisca Schipper heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde in t spinneweb de school stond daar op t terrein van t internaat en de leraren waren juf van de hoek meester steenkamer,juf holleman,juf van Norden juf notebaart.

  Ik woonde in t spinneweb de school stond daar op t terrein van t internaat en de leraren waren juf van de hoek meester steenkamer,juf holleman,juf van Norden juf notebaart. Namen van kinderen uit mijn klas die ik herinner zijn Marcel Borst, Earl...alex geskus, Rene Bons, Peter

  Bergse Veld en In Ontwikkel..., 1980

  Ik heb op de locatie Beverenstraat gezeten.

  Ik heb op de locatie Beverenstraat gezeten. Ik weet er niet zoveel meer van af. Ik ben in 76 weggegaan omdat ik in een kindertehuis geplaatst werd. Ik heb nog een tijdje bij een jongen gelogeerd maar hoe hij heet dat zou ik echt niet meer weten.

  kiveva, 1975

  ik heb maar een halfjaar op deze school gezeten omdat ik in het kindertehuis woonde "de schuilhoek" in de bankastraat zijn er meer die daar gewoond hebben en op deze school zaten?.

  ik heb maar een halfjaar op deze school gezeten omdat ik in het kindertehuis woonde "de schuilhoek" in de bankastraat zijn er meer die daar gewoond hebben en op deze school zaten?

  Louise de Coligny, 1978