cisca Roukes

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cisca Roukes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  cisca Roukes heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ben maar 3 jaar naar deze school gegaan,ik kon helaas deze school niet doen .

  ik ben maar 3 jaar naar deze school gegaan,ik kon helaas deze school niet doen .Maar het is gelukkig allemaal wel weer goed gekomen.Helaas weet ik niet zo veel meer van deze school.

  Zuidenveldschool, 1975

  goede herinneringen aan deze school,alhoewel studeren niet mijn grootste hobby was,ben ik er toch nog goed door heen gerold.

  goede herinneringen aan deze school,alhoewel studeren niet mijn grootste hobby was,ben ik er toch nog goed door heen gerold.heel veel lol gehad ,zoals kauwgom in je mond bij jullius in de klas ,die man liep blauw aan als die kwaad werd.het na blijven bij concerge meneer smit, dan kon je het schoolplein aan vegen .ik heb goede herinneringen aan mijn vriendinnen van die tijd (betty broekema ,gwendolien kalsbeek ,alja hoving,jeannet pronk).meneer de groot was altijd erg begripvol en kon ook goed over geintjes,tussen de middag lekker soep eten in het overblijflokaal ,heerlijke soep was dat altijd!!!!! en men bruins was ook zo'n schat van een man.en dan die school liefdes ,die horen er ook bij . al met al een zeer goede tijd was dat ,ik kijk met een goed gevoel terug naar die tijd van toen ......groetjes cisca

  Afina Doornboschschool, 1985

  Ik heb het er altijd erg naar me zin gehad.

  Ik heb het er altijd erg naar me zin gehad.Het spelen op het binnen plein met het kasteeltje en de dieren,op het voetbalveldje,en natuurlijk de moestuintjes,mijn vriendinnen in die tijd waren corina hensen,gina tienkamp,alida van brugge.al die bijzondere uitstapjes(naar de brandweer,ptt post,bakker ,schoolreisjes) je vergeet ze nooit weer,het was echtde tijd van mijn leven.Ik hoop dat mijn dochtertje het net zo gaat ervaren.

  de rosmolen, 1978

  ?