cindy sanwikarja

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cindy sanwikarja en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  cindy sanwikarja heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  De super gezellige aula. En de...

  De super gezellige aula. En de spijbeluurtjes in de stad als hangjongeren niets doen in de mac op de hoogstraat.. De gekke drama lessen met Jan en Mies. Die geweldige gezellige Ben met z'n lekkere kont! De geweldige teken en handvaardigheidslessen van het bekende stel waar ik de naam van kwijt ben jammer genoeg.. ( ik word ook ouder en ouder.. ha ha!)

  2005, cindy sanwikarja

  Ik was wezenloos verliefd op E...

  Ik was wezenloos verliefd op Eddy Kreukniet die een paar klassen hoger zat. Dat maakte de schoolfeesten voor mij extra spannend terwijl die niet zo bijzonder waren.. Liedjes als the final countdown, When i feeling bleu en the morning i weak up before i put on my make up i say a little pray for you blijven geweldige liedjes van deze tijd! Ha die Ryan, leuk om jou hier te lezen, ben de zus van Scotty weet je nog? Ik ging altijd heerlijk moksie alesie bij je moeder eten! Hoi hoi iedereen, ik ben onlangs op donderdag 13 oktober naar een kleine reunie geweest op school! Erg leuk om al die leraren weer eens te zien! Maar wat zien ze er allemaal goed uit! Het lijkt wel alsof ik alleen ouder ben geworden! Meneer Lok, van Haasteren, Westendorp, van Eggen en nog zoveel meer waren er allemaal! Waar waren jullie van het jaar 89??

  2004, cindy sanwikarja

  De verjaardagen van juf Friell...

  De verjaardagen van juf Frielle en juf Olivier. En de beloningstickers die we altijd kregen..( die gebruik ik nu ook zelf bij mijn leerlingen voor goede oude tijden!) Ontzettend leuke herinneringen van Bianca, Sonja, Richard en Kevin..

  2004, cindy sanwikarja
  ?