Cindy Plomp

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cindy Plomp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Cindy Plomp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  MUZIEK VAN VAN LEEUWEN!! Het kleine gebouw, klimmen uit het raam, Altijd te laat komen.

  MUZIEK VAN VAN LEEUWEN!! Het kleine gebouw, klimmen uit het raam, Altijd te laat komen...van introductiedag tot diplomauitreiking, Arja, Daphne, Jorrik en die keer dat ik zijn huiswerk voor tekenen had gedaan, wat nogal opviel..,Cindy, Manus, m'n eeuwige verliefdheid op Jaron....jeetje!..., Blom, Bakker, Alserda..... Heel veel herinneringen, zoveel dat ik het even niet meer weet wahahaha.. Belles!! Leuke man...heeft me nooit straf gegeven en schreef een gedicht over m'n te laat gedrag.. Engeland met alle 4de klassen.....24 uurs marathon.... leuk!

  2004, Cindy Plomp

  Citroenplanten.

  Citroenplanten.... Steeds als ik het ruik ben ik weer even terug..

  2004, Cindy Plomp

  MUZIEK VAN VAN LEEUWEN!! Het kleine gebouw, klimmen uit het raam, Altijd te laat komen.

  MUZIEK VAN VAN LEEUWEN!! Het kleine gebouw, klimmen uit het raam, Altijd te laat komen...van introductiedag tot diplomauitreiking, Arja, Daphne, Jorrik en die keer dat ik zijn huiswerk voor tekenen had gedaan, wat nogal opviel..,Cindy, Manus, m'n verliefdheid op Jaron....jeetje..., Blom, Bakker, Alserda..... Heel veel herinneringen, zoveel dat ik het even niet meer weet wahahaha.. Belles!! Leuke man...heeft me nooit straf gegeven en schreef een gedicht over m'n te laat gedrag.. Engeland met alle 4de klassen.....24 uurs marathon.... leuk!

  2004, Cindy Plomp
  ?