cindy pegt

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cindy pegt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cindy pegt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een ontzettende leuke school.

  Een ontzettende leuke school. Ik heb in de klas gezeten bij juf Marjan, juf Pauline. De andere namen ben ik vergeten. Helaas is de school nu gesloopt en kunnen we niet meer terug om een kijkje te nemen. Ik veel om met Sonja Ebing, Coby Mens, Wendy Verbruggen. Ik ging tussen de middag ook vaak bij iemand eten, maar de naam schiet me nu niet te binnen. Ik zal binnenkort foto's op de site zetten. Ik heb nog heel veel foto's.

  De Rondedans, 1977

  Een erg leuke school.

  Een erg leuke school. In de eerste klas zat ik bij juf Marga. Daarna kwamen de combinatiejaren. Ik heb geloof ik 3 jaar bij juf Marga in de klas gezeten. Meester Ton Creemersm juf Myrna Does, meester Hubert Beuman, knutseljuf Disseldorp, Meester van Kampen, meester Montanus. Ik weet nog veel. De grote aula waar we gingen knutselen en musicals doen. Musical Disco in Doedorp en Zangrites heb ik aan meegedaan. Helaas het laatste jaar gingen we samen met de Heilig Hartschool. Dat vond ik geen leuk jaar. Jose Bergman en Angela van Velzen waren mijn vriendinnen de eerste jaren. Zij gingen naar een andere school. Dat vond ik heel erg. Daarna ging ik om met Ilonka Fakkel, Karin, Michel en anderen natuurlijk.

  Alphons Ariënsschool, 1978

  ?