Cindy McFarland

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cindy McFarland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Cindy McFarland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad. Voor de verandering (zie 'cv') in een keer geslaagd. Deed de richting manager toeristische informatie. Wilde daarmee de branche van evenementenorganisatie in. Maar zonder kruiwagen een moeilijke branche om binnen te komen. Ben nu werkzaam op de afdeling customer service van een bedrijf dat geur- en smaakstoffen produceert voor de parfum-, cosmetica- en levensmiddelenindustrie. Bevalt heel goed. Sinds 2007 werk ik vier dagen in de week; ben moeder geworden van een zoon Desmond op 16-02-2007.

  2009, Cindy McFarland

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad.. Begonnen in de brugklas mavo/ havo, toen mavo, geslaagd. Aansluitend havo, blijven zitten vanwege niets doen.. Doubleren en weer blijven zitten vanwege niets doen... Nog steeds contact met oud- klasgenoten. Direct en sommigen ********. Ook contact met meneer Bruinius van duits. Helaas is hij erg ziek.

  2009, Cindy McFarland

  MWD- leuke opleiding, veel geleerd maar toch de verkeerde keuze.

  MWD- leuke opleiding, veel geleerd maar toch de verkeerde keuze. Misgegaan in het stagejaar; stages die ik wilde, werden door de opleiding niet geaccepteerd als stage MWD. Omdat het niet fair is voor cliënten hen proberen te helpen wanneer ik niet voor 100% achter de stage sta, ben ik in het derde jaar gestopt.

  2009, Cindy McFarland
  ?