Cindy deRuiter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cindy deRuiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cindy deRuiter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  cimru17 "at" hotmail Ik heb hier een erg leuke tijd gehad met mr.

  cimru17 "at" hotmail Ik heb hier een erg leuke tijd gehad met mr. Peter als directeur en juf Petra als kleuterjuf. in groep 3,4 en 5 waren juf Marjo, juf Marian, juf Hanneke en mr. Henk. en groep 6,7 en 8 heb ik vooral mr. Peter als leraar gehad.

  Kerkbeek-School, 1988

  cimru17 "at" hotmail Ik had echt een leuke schooltijd gehad, met veel leraren die mijn moeder ook heeft gehad!: gymles van mevr.

  cimru17 "at" hotmail Ik had echt een leuke schooltijd gehad, met veel leraren die mijn moeder ook heeft gehad!: gymles van mevr. Asjes, aarderijkskunde/ geschiedenis van mr. Antonissen ( zwiebertje!), engels van mr. Butter, nederlands van mr. Mandjes en onderdirectrice was mevr. van der Does. mevr. Kalf en mr. Oldenziel waren er toendertijd ook nog maar daar heb ik geen les van gehad. mijn mentoren waren mevr. Pfaf, mr. Bouwman en mevr. Mulder. mijn echte favorieten waren mevr. pfaf, mevr. Schreurs, mevr. Asjes, mevr. van Dijk en mr. Bouwman!

  O.S.G Maerten van Heemskerc..., 1996

  ?