cindy Borg

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cindy Borg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  cindy Borg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heel veel lol gehad.

  Heel veel lol gehad. Onwijs gelachen en gekeet. Heel veel namen die ik zie ken ik. Kan ook niet anders als je 6 jaar over de Mavo doet. Sandra Dingenouts, Nicole Brandwijk, Erik van der Sluis, John Oost, Jan Lubbe, Diana Leewangh en nog veel meer. De schoolfeesten, het langlaufen, de skivakantie in Zwitserland en de reunies. Leraren die me het meest bijgebleven zijn: Dingemanse (frans) Liukku (Biologie) v. Rijssel (Scheikunde) Brakkee (Engels) ben ik later nog vaak tegengekomen, Huiser (Duits), van Oers (Muziek)

  2004, cindy Borg

  Wat me het meest is bijgebleven van de hele periode lagere school is dat we een hele leuke klas hadden.

  Wat me het meest is bijgebleven van de hele periode lagere school is dat we een hele leuke klas hadden. En dat het een vrij hechte groep was. Wat ook wel gebleken is op de reunie die we vorig jaar mei gehad hebben.Alsof we elkaar allemaal de week ervoor nog gezien hadden. Wat dus duidelijk niet het geval was aangezien het meer dan 20 jaar geleden is dat we van deze school zijn gegaan. Het was een beetje jammer dat een heleboel van onze klasgenootjes niet op zijn komen dagen. Sorry dames en heren, jullie hebben echt een hele bijzondere avond gemist.

  2004, cindy Borg
  ?