Cilty Taminiau

Kent 0 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cilty Taminiau en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Cilty Taminiau heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Bovenaan mijn lijst staat Piet Simons, leraar Nederlands, die me bij het diploma-uitreiken vroeg: schrijf je nog eens? Waarop ik even dacht dat hij duidde op een brievenwisseling.

  Bovenaan mijn lijst staat Piet Simons, leraar Nederlands, die me bij het diploma-uitreiken vroeg: schrijf je nog eens? Waarop ik even dacht dat hij duidde op een brievenwisseling. Verder de hoofdzuster (naam schiet me niet te binnen) die uit volle borst kon zeggen: wie het breed heeft laat het breed hangen, en dát deed ze. Leraar geschiedenis Eickhorst? Ja heerlijk. Juffrouw Gunst zag ik nogal tegenop, vooral omdat ik een oen was (en nog) in topografie. Leraar frans (naam?) was véél mooier dan hij eruit zag. Juffrouw tekenen super plezierig en goed. Zat in eindexemaneklas o.a. met Els van Spaendonck, Stijn Steures, Marian Bruinsma, Georgette Dröge, Angelique Enneking, Mergriet Peunenburg etc. etc. Ben een jaar praeses geweest van de schoolvereniging, maar och...Heb hele goede herinnering aan mijn MMS tijd.

  2006, Cilty Taminiau
  ?