Ontdek PLUS

cilia barning

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cilia barning en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cilia barning heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juffrouw Idema, musicals, namen die ik mij herinner Moniek Pouw Marleen de Smet, Gemma Appel, Marion Gamelkoorn, Yvonnen van Zenderen, Rudy Scholten.

  juffrouw Idema, musicals, namen die ik mij herinner Moniek Pouw Marleen de Smet, Gemma Appel, Marion Gamelkoorn, Yvonnen van Zenderen, Rudy Scholten. Het dansje op een nummer van Middle of the Road in de Christus Koningskerk, was een hele toer om alle drie de zesde klassen dit te leren.

  Zeven Gavenschool, 1966

  Heb maar twee jaar op deze school gezeten en kan maar weing namen herinnneren ja Janny van de Broek en Francis Wijnands en ik heb nog ergens een foto van carnaval, zal hem eens opzoeken.

  Heb maar twee jaar op deze school gezeten en kan maar weing namen herinnneren ja Janny van de Broek en Francis Wijnands en ik heb nog ergens een foto van carnaval, zal hem eens opzoeken. Voor de rest twee zusters van mij hebben op deze school gezeten en dat wist de directeur Hodes maar al te goed.

  RK LHNO Buiten Catharijne, 1977

  namen die ik mij nog herinner en met wie ik veel gelachen heb zijn Maud van Galen en Dorothee uit Oog en Al en Ada Bode uit Nieuwegein, Volgens mij zijn we nog naar een carnavalsfeest geweest???.

  namen die ik mij nog herinner en met wie ik veel gelachen heb zijn Maud van Galen en Dorothee uit Oog en Al en Ada Bode uit Nieuwegein, Volgens mij zijn we nog naar een carnavalsfeest geweest???

  MAVO Rotonde, 1974