christoffel slieker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van christoffel slieker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  christoffel slieker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Als dit de zelfde school is (toen genoemd de ambachtschool )dan was het gedeeltelijk bezet by the duitsers,gedurende de oorlog ,met het gevolg dat het praktijk gedeelte was voor halven dagen op school, an het schriftelijk op the Wagenweg in an villa.

  Als dit de zelfde school is (toen genoemd de ambachtschool )dan was het gedeeltelijk bezet by the duitsers,gedurende de oorlog ,met het gevolg dat het praktijk gedeelte was voor halven dagen op school, an het schriftelijk op the Wagenweg in an villa. sommige leraren nl bos/metaal bewerking,spierenburg/smeden/kuster/draaien/ "het joodje" /algebra/meetkunde staan me nog goed voor de geest.In de nabijheid van de school op de Wagenweg was een oplijdings school voor the "Hitler Jugend " waar we op een gegeven ogenblik slaags mee raakten en ze een flink pak slaag hebben gegeven,wat een goed gevoel was voor "die tijd". Geen school liefjes want in die tijd waren er alleen maar jongens. Het is jammer dat ik niet meer terug ben gegaan na de oorlog, "maar dat is een ander verhaal ".

  2007, christoffel slieker
  ?