Bekijk het volledige profiel van Christine Veen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Christine Veen heeft 4 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Grote school, en een stuk onpe...

Grote school, en een stuk onpersoonlijker als het CLVZ. Tompoezen of friet eten in het Trefcenter deden we graag, of marsen in stationsrestauratie. Niet echt goed voor de lijn. Denk nog met weemoed terug aan de literatuurlessen van dhr. Peene (maar niet heus)

2004, Christine Veen

Veel dingen: de bulderende lac...

Veel dingen: de bulderende lach van Dingeman Meulmeester, de zakdoek van Kwekkeboom, de ''natte" natuurkundelessen van meneer Van der Vlies, in 4-Havo met de nachttrein naar Wenen (heb nog nooit zo weinig slaap gehad als in die week), elke middag naar het bakkertje snoep halen, stiekem je sigaret roken in de kantine (totdat je betrapt werd).... en ga zo nog meer even door.....

2004, Christine Veen

Herinner me ook het oude gebou...

Herinner me ook het oude gebouw School met den Bijbel nog (tegenwoordig Pieterse), muf, vochtig en vieze wc's. Het nieuwe gebouw was echt een verademing. Alleen tijdens de laatste reunie bleek het veel kleiner te zijn dan ik in gedachten had.

2004, Christine Veen
?