christina wilhelm-harting

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van christina wilhelm-harting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  christina wilhelm-harting heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  we hadden een groepje meiden waarmee we wel eens bruut waren die meiden waren rucilla balder, pernella weijers, jacqueline boot, barbara piet en nog een paar maar die namen ben ik even kwijt.

  we hadden een groepje meiden waarmee we wel eens bruut waren die meiden waren rucilla balder, pernella weijers, jacqueline boot, barbara piet en nog een paar maar die namen ben ik even kwijt. vooral een keer keet geschopt in het teken lokaal hoe dat tere leraaresje heet weet ik niet meer maar we hadden alle verf over de grond gegooit en volgens mij was ze behoorlijk pist. en sigaretjes roken he achter de gebouwtjes. ja een leuke tijd.

  2003, christina wilhelm-harting

  ik heb met o.

  ik heb met o.a sonja en koen die hier ook bij staan op school gezeten en ben zelfs op hun verjaarspartijtjes geweest. ik vond school nooit leuk, vooral juf nederveen was voor mij een vervelend mens maar ach wat kon zij er aan doen mijn vrienden waren jaqueline boot , renata van leeuwen, richard helsloot.

  2003, christina wilhelm-harting
  ?