Christina SBolt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christina SBolt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christina SBolt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  horeca medewerker, och werken in de kantine en pizzerias als serveerster had ik wel weer gehad, een bijscholing dan maar weer.

  horeca medewerker, och werken in de kantine en pizzerias als serveerster had ik wel weer gehad, een bijscholing dan maar weer. Leuk maar het voegde uiteidelijk niet veel toe aan de kennis die ik al bezat. Ik had altijd een meiske van een boerderij die mee ging in de auto naar die school. verder herriner ik er me neit veel van. het heeft geen indruk achtergelaten. Alleen de diploma getuigd ervan dat ik het toch echt heb gedaan.

  streekschool , 1993

  Banket deed ik.

  Banket deed ik. mijn stage bij Timmerman staat me nog helder bij. Uiteindelijk heb ik het ook maar een jaar volgehouden. Banket was het toch niet voor mij. Nu ben ik aan het werk in de psychiatri.

  streekschool , 1989

  Dit zijn er toch wel vele.

  Dit zijn er toch wel vele. Wat een lol en wat een ellende hebben we samen doorgemaakt. Agnes en Hans mijn maatjes bedankt voor deze mooie jaren. Elbricht de groeten. Bas, toneel en Norbert ga mooi zo door. MWB lerares een betere was er niet te vinden. de meest spraakmakende vernadering bij mij was het bewust wording van mijn sterke persoonlijkheid. Ik heb er een mooie en uitdagende baan er aan over gehouden. 3 mooie en bewogen jaren. Deze koester ik alvast.

  Sosa Groningen (INHOLLAND), 2000

  ?