Christina LaFeber

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christina LaFeber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Christina LaFeber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zoveel favoriete herinneringen heb ik aan geen van mijn scholen.

  Zoveel favoriete herinneringen heb ik aan geen van mijn scholen. Een geweldige tijd gehad, hyperactief, veel geleerd en veel gedaan! Ik maakte altijd de klassefoto, deze zal ik later nog toevoegen!

  2004, Christina LaFeber

  Hoi.

  Hoi. Nee, helaas heb ik geen favoriete herinneringen aan deze school. Ik hield me nogal op de ahctergrond maar hield erg van en flinke discussie met een docent wat nog wel eens concequenties had. Het derde jaar bijna volledig afwezig geweest en bij de gratie van god examen gedaan. Ik kan mij nauwelijks namen herinneren. Maar als ik in iemands geheugen zit ben ik errug benieuwd!

  2004, Christina LaFeber

  De vader van Corina werkte in een stickerfabriek!!! Bij Gabriella kon je op het dak en het slachthuis zien! Nowella facineerde me wel, ben ook erg nieuwsgierig naar hoe het haar is vergaan.

  De vader van Corina werkte in een stickerfabriek!!! Bij Gabriella kon je op het dak en het slachthuis zien! Nowella facineerde me wel, ben ook erg nieuwsgierig naar hoe het haar is vergaan. Ronald is toch wel mijn dierbaarste herinnering want o wat was ik verliefd, jaren lang, mijn eerste echte verliefdheid. En ik Zag dat Herman op schoolbank staat. Was zijn vader melkboer, ja toch. Ik weet nog dat we ruzie kregen omdat ik meteen de breuken snapte terwijl Herman toch het rekenwonder was (story of my life trouwens) en dacht dat ik had afgekeken. Ik heb lang bij Woula, Herman, Herma en Ronald aan het tafeltje gezeten.

  2004, Christina LaFeber
  ?