christina krop

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van christina krop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

  christina krop heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 13

  Francisca Walmar , Chiquita Ajoeb , Anja Kramer , Joke Kuiper , Yolanda de Groot , Gadisa en Jamila Aberchal , Soeratina , Geertje Harkema , Renee Boin , Marian Eikema , Silvia Mozes , Paulina Amelo , Erica de Jong , Jolanda Mors (puntjes op de o) ,

  Francisca Walmar , Chiquita Ajoeb , Anja Kramer , Joke Kuiper , Yolanda de Groot , Gadisa en Jamila Aberchal , Soeratina , Geertje Harkema , Renee Boin , Marian Eikema , Silvia Mozes , Paulina Amelo , Erica de Jong , Jolanda Mors (puntjes op de o) , Hoe zou het Geertje vergaan zijn nadat ze in het openlucht zwembad een verkeerde duik nam ???Ik had toen zo graag een geste willen maken. Helaas lukte dit niet. Heel bijzonder was dat wij allemaal uitgenodigd waren op de huwelijksvoltrekking van Arie Bol en ... . Lachen zo'n lange man in een mini. Wij allemaal speciaal gekleed voor die gelegenheid. De uren lichamelijke opvoeding waren geweldig !Favoriete leerkracht was natuurlijk Marijke Blokpoel .Maar niet te vertgeten Piet Uytendaal die toen decaan was. Dingen gedaan die ik niet meer zomaar zou doen op die toestellen. Tja ,wat weet ik nog van deze school ? Dat ik de leraren erg jong vond.waarschijnlijk komt dit doordat mijn oudste broer 10 jaar met mij in leeftijd verschild.Alhoewel Arie Bol ,Paul Moedt en Theo Holtman echt kwajongens leken/waren. Verder natuurlijk de opvallende verschijning directeur Gerolds.Met zijn superstrakke broeken. De trouwdag van Arie Bol ,heb daar nog een foto van .Maar die op schoolbank plaatsen is een beetje teveel privacy van iemand onthullen. Arie trouwde in een zaal op de Halfweg in Amsterdam. Grappig was dat Arie heel lang (en dun) is en hij en zijn toekomstige vrouw in een mini aankwamen.Hij in een paars pak en vrouw in het traditionele wit met hoed. Dat ik Engels een heel makkelijk vak/taal vond. Gym een van mijn favoriete vakken was.Ook vaak gym in een week had.Het kon niet gek genoeg.Naast basketbal,volleybal,toestellen was een parcour het leukst.De leraren waren ook leuke mensen Marijke Blokpoel en Piet Uijtendaal. Geertje die na een duik in het Flevobad iets ernstigs mankeerde en niet op school kwam.Mij is nooit duidelijk geworden wat ze mankeerde.Ik weet ook niet meer of er een ambulance in het zwembad is geweest.Alleen dat het ernstig was.Heftig. De muziekleraar die gekke verhalen had.Bijv.dat hij getrouwd was met een kameel.Beeldspraak of fantasie?Zijn haar was in de stijl van componist Mozart.Wat hebben we de draak met hem gestoken.(Of hij toch met ons?)Vreemde man. Ik ging om met Francisca Walmar en Chiquita Ajoeb in het laatste jaar.

  2005, christina krop

  Tja ,wat weet ik nog van deze school ? Dat ik de leraren erg jong vond.

  Tja ,wat weet ik nog van deze school ? Dat ik de leraren erg jong vond.waarschijnlijk komt dit doordat mijn oudste broer 10 jaar met mij in leeftijd verschild.Alhoewel Arie Bol ,Paul Moedt en Theo Holtman echt kwajongens leken/waren. Verder natuurlijk de opvallende verschijning directeur Gerolds.Met zijn superstrakke broeken. De trouwdag van Arie Bol ,heb daar nog een foto van .Maar die op schoolbank plaatsen is een beetje teveel privacy van iemand onthullen. Arie trouwde in een zaal op de Halfweg in Amsterdam. Grappig was dat Arie heel lang (en dun) is en hij en zijn toekomstige vrouw in een mini aankwamen.Hij in een paars pak en vrouw in het traditionele wit met hoed. Dat ik Engels een heel makkelijk vak/taal vond. Gym een van mijn favoriete vakken was.Ook vaak gym in een week had.Het kon niet gek genoeg.Naast basketbal,volleybal,toestellen was een parcour het leukst.De leraren waren ook leuke mensen Marijke Blokpoel en Piet Uijtendaal. Geertje die na een duik in het Flevobad iets ernstigs mankeerde en niet op school kwam.Mij is nooit duidelijk geworden wat ze mankeerde.Ik weet ook niet meer of er een ambulance in het zwembad is geweest.Alleen dat het ernstig was.Heftig. De muziekleraar die gekke verhalen had.Bijv.dat hij getrouwd was met een kameel.Beeldspraak of fantasie?Zijn haar was in de stijl van componist Mozart.Wat hebben we de draak met hem gestoken.(Of hij toch met ons?)Vreemde man. Ik ging om met Francisca Walmar en Chiquita Ajoeb in het laatste jaar.

  2005, christina krop

  Mijn broer Theo zat hier op school.

  Mijn broer Theo zat hier op school. Ik zag dat Theresia Petram hem nog wel kende .Je kunt mij wel een berichtje sturen.Ook Richard Knipmeijer kan mij een berichtje sturen voor mijn broer.Theresia mijn broer vond het wel leuk om toendertijd een berichtje van je te krijgen.Helaas is hij niet zo'n prater.

  2004, christina krop
  ?