Christien Luk

Kent 17 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christien Luk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christien Luk heeft 2 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele gave school, wat me altijd is bij gebleven is het ongeval met Henk (achternaam weet ik niet meer) die van 3 hoog naar beneden was gevallen in het trappengat en al me al is alles toch goed afgelopen, en ja de schoolavonden die waren top gewoon een hel

  Hele gave school, wat me altijd is bij gebleven is het ongeval met Henk (achternaam weet ik niet meer) die van 3 hoog naar beneden was gevallen in het trappengat en al me al is alles toch goed afgelopen, en ja de schoolavonden die waren top gewoon een hele leuke school

  vereniging voor chr.mavo ma..., 1972

  heerlijke schooltijd gehad.

  heerlijke schooltijd gehad. Het meeste wat me bijgebleven is dat we eerst in het oude ziekenhuis zaten waar nu de Zuidrandflat staat. Met juffrouw slager. Daarna de verhuizing naar de krugerlaan met feest. Mw. de Groot en Mw van Driel. De diefstal van de zending pot en het doden van de vogels blijft mij ook nog lang bij. Mijn zoontjes zit nu op de speeldoos dus voormalige Beatrixschool. Is toch er leuk om daar dan nog dagelijks te komen.

  Prinses Beatrix kleuterschool, 1970

  Zeer mooie school tijd vooral met directeur.

  Zeer mooie school tijd vooral met directeur. Heel erg jammer dat ik hem maar zo kort mocht meemaken. Er was altijd wel wat aan de hand op die school. Heel gaaf. Wat het meest bij gebleven is het zwaar ongeluk met Henk Hoogwerf. Die viel van de 2e verdieping via de trap op de grond, met zwaar letsel.

  Marnixmavo, 1976

  ?