Christie Neef

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Rotterdam

  Bekijk het volledige profiel van Christie Neef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christie Neef heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer precies hoe het kwam maar ik geloof dat alle kinderen die in de wollefoppenstraat op school zaten naar de alexanderpolderi in de Romanohof moesten, ik geloof dat ik twee of drie jaar ulo/mavo heb gedaan en dan ook op drie verschillende l

  Ik weet niet meer precies hoe het kwam maar ik geloof dat alle kinderen die in de wollefoppenstraat op school zaten naar de alexanderpolderi in de Romanohof moesten, ik geloof dat ik twee of drie jaar ulo/mavo heb gedaan en dan ook op drie verschillende locaties logisch dat het niets met mij werd. Klasgenoten ????

  Scholengemeenschap Prins Al..., 1967

  moie verhalen van meneer Tournier over het apenklauwtje in plaats van geschiedenis.

  moie verhalen van meneer Tournier over het apenklauwtje in plaats van geschiedenis.Zeer strenge meneer de Haan.

  Willem Ruys (MULO / MAVO), 1958

  weinig, heb er slechts twee jaar op gezeten maar ik was geen studiebol, ik kon het niet opbrengen om huiSwerk te maken en men verzocht mij vriendeljk maar te verdwijnen.

  weinig, heb er slechts twee jaar op gezeten maar ik was geen studiebol, ik kon het niet opbrengen om huiSwerk te maken en men verzocht mij vriendeljk maar te verdwijnen. Op school gezeten met Yvonne Schoonderwoerd en Marja Lodder. De leraar duits was erg oud en werd veel gepest vind ik nu nog zielig men. Tournier kon mooie verhalen vertellen, Gasthouderstraat was dependace van de wollefoppenstraat geloof ik.

  ULO, 1967

  ?