Christiaan Laan

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christiaan Laan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christiaan Laan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Iedereen kende me beter als het broertje van Roy de kolf(laan) Ik heb de 2 jaar volgemaakt op de liendertseweg.

  Iedereen kende me beter als het broertje van Roy de kolf(laan) Ik heb de 2 jaar volgemaakt op de liendertseweg. ik zat onder andere met Kitty Klomp,en met Laurin,Bianca(verhuisde later naar Hellevoetsluis. Maurtis kamphorst,johan,Michel , Malika,Arjen en Dennis Tap Zat het eerste jaar in L1b. ben in het 2e jaar op eigen verzoek overgeplaatst naar L2a,kwam daar in de klas bij Danielle van den Duine,Bianca Vink,Iwan,vincent kruithof,Elvira,Robert,Danielle ....die later een collega van me werdt en Lotje de achternaam weet ik niet meer. als iemand mij nog kent. ********************

  LBO de Amerij, 1989

  Iedereen kende mij beter als het broetje van Roy.

  Iedereen kende mij beter als het broetje van Roy. Ik kwam daar op school toen er net een gedeelte bijgebouwd werd, dat was de kleuterklas. Nadat dat was afgerond hadden we een feestweek,kan me daar niet veel van herrineren maar weet alleen nog dat de vader van Richard Buis(+) verkleed was als vrouw die bij de bloemenman in de Rietzangerstraat stond. ik had daar meerdere leuke leraren,onder andere Herman Bokhorst,en Theo Beeftink.maar ook,Arends(2e klas 1 dag in de week en in groep 8 ook 1 dag dan kregen we engels van haar),Hans de Kruif, van der boom en Mooij en schuurmans.(vooral die pesten) Wat ook altijd leuk was de maanafsluiting,met zn allen in de aula gaan zitten en kijken hoe een ander voor joker ging met het playbecken Ik zat met Dennis Kok,Sander Ickelaar,Henk Smit,Sander Hagebeuk,marijke de vries(kwam met anderen van Gabrie mehenschool ringweg kruiskamp),joost van der ziel,Renate de Vos,Bianca Kool,Talin en Esther Scheffer,Hennie van der leij,Yda Rijkers en Helene Versluis(wat heeft die veel klappen gehad)En de veelste jong overleden Richard Buis. We hadden het afscheidskamp in overangel dicht in de buurt van Nijmegen.

  de Windroos, 1983

  ?