Bekijk het volledige profiel van Christi Zegers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Christi Zegers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een super leuke tijd, wandelin...

Een super leuke tijd, wandelingen in de pauze, Jan-Douwe Kroeske als leraar,. Verder fantastische directeur De Vries en de leraren Van den Berg, Van Hernen, Faro, Westrate, Westerveld, Floor (keek altijd naar boven voor mijn gevoel). Erg gezellig gehad met iedereen, maar vooral met Jeannette, Petra, Gerry en Erika. Tsjee, wat hebben we veel gelachen en veel met elkaar gedeeld in die tijd (ik heb nog briefjes die we elkaar schreven tijdens de lessen). Niet te vergeten de feesten in de Heijhorst waar we vaak met veel mensen uit de klas naar toe gingen. Zucht... wil weer terug naar die tijd..

2004, Christi Zegers

Grote, maar gezellige klas. Ju...

Grote, maar gezellige klas. Juf Van Wijk was super, meester Van Putten natuurlijk beroemd als Mars-mannetje. Veel gezongen, we stonden ook bekend als "de klas die zo mooi kan zingen". Mijn popagenda in de laatste klas werd niet zo gewaardeerd door meester Kwint. Verder alleen maar hele leuke herinneringen!!

2004, Christi Zegers
?