Christel Bezemer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christel Bezemer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Christel Bezemer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Een hele leuke tijd gehad op deze school. Leuke leraren, vooral Wouter Roodbeen. Zijn met de klas een paar x gaan eten in zijn restaurant, was altijd erg gezellig. En wat hebben Marleen de Wijs en ik een lol gehad om verschillende leraren. Vooral Voskamp, geweldig waren die lessen! En als de toets kwam, had je weer een 3. Was ook een kei in te laat komen, heb alle mogelijke smoezen wel een keer gebruikt. Ook de wijnreis was lachen, drank inleveren... Ja echt een toffe tijd gehad op deze school.

  2004, Christel Bezemer

  Was net verhuisd en moest voor het examenjaar naar deze school.

  Was net verhuisd en moest voor het examenjaar naar deze school. Veel leuke leerlingen, leuke dagjes uit. Nog steeds contact met het groepje van toen: Eveline van Weijen, Rosina Vermaas, Willemijn de Lange. Examen gelukkig gehaald.. Ook herinneringen aan leraren: van ecomonie (van Antwerpen??) geweldige vent, altijd in voor iets grappigs. Mevrouw Vos, echt drie keer niks. Heb ik het nooit mee kunnen vinden. Groeneveld die op een dag, toen wij een toets aan het maken waren, het koortje van de Luxaflex helemaal over zijn neus aan het draaien was, en het smaakte....!!!

  2004, Christel Bezemer

  Ik heb nog een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb nog een jaar op deze school gezeten. Vond de Samenwerkingsschool toch leuker, de mensen, leraren en de school zelf. Maar toch ook een leuke tijd gehad met Carolien van Es en Marloes. Ontzettend veel lol gehad met Spider in de klas. Altijd leraren aan het pesten en met de hakken over de sloot de school gehaald. Toen ging ik verhuizen......

  2004, Christel Bezemer
  ?