Christel Ansink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christel Ansink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christel Ansink heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Studentenleven Minakruseman; basketballen en besturen Tekon Arriba; afstuderen = bekende uitloop ramp geworden, maar titel te pakken; uiteenlopende bijbaantjes en werken in sportcentrum; verliefd worden en na 20 jaar nog niet van hem af zijn; is het waar

  Studentenleven Minakruseman; basketballen en besturen Tekon Arriba; afstuderen = bekende uitloop ramp geworden, maar titel te pakken; uiteenlopende bijbaantjes en werken in sportcentrum; verliefd worden en na 20 jaar nog niet van hem af zijn; is het waar wat ze zeggen over al die dames die in Twente komen studeren?

  UT - Faculteit Bedrijf, Be..., 1986

  Eigenlijk dat hele schoolgebeuren een geweldige herinnering en een OK tijd; misschien was het de zorgeloosheid, de vriendschappen ook buiten school in het uitgaansleven van Ivarca tot Roquetas; of schuurfeesten waarvoor je kilometers door de kou fietste;

  Eigenlijk dat hele schoolgebeuren een geweldige herinnering en een OK tijd; misschien was het de zorgeloosheid, de vriendschappen ook buiten school in het uitgaansleven van Ivarca tot Roquetas; of schuurfeesten waarvoor je kilometers door de kou fietste; naschoolse sportactiviteiten leuke basis voor mijn huidige sportliefde. Ook aan je minst favoriete leraren kan je achteraf goede herinneringen hebben: dhr. van Os (hoe eervol het bordschoonvegen volgend de methode van Os kan zijn) en dhr. Berkelaar (die rot papiertjes die hij naast je oren wreef, als de uitspraak niet naar wens was..). Ik denk ook aan dhr. van Mameren van de lesstof afhalen, door over de weersvoorspellingen te gaan praten of galgje spelen tijdens Aardrijkskunde lessen. Maar vooral denk ik aan klasgenoten, waarvan ik door een minireunie van 2 jaar geleden ook nu weer een beetje weet wat ze doen.

  College Schaersvoorde, 1979