Bekijk het volledige profiel van Christa Wijnmaalen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 17

Christa Wijnmaalen heeft 17 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Grote Bunte in Nunspeet was ee...

Grote Bunte in Nunspeet was een groot feest. Daar in ca. 1967 een songfestival gewonnen met jodelen. Zwemmen in Harderwijk en ravotten in de bossen. Zingen voor het eten en die grote piano in de eetzaal. Niet te vergeten ook de etensklok. M'n broer Ron heeft er wat minder leuke herinneringen aan...weet alleen nog dat die na het eten verplicht moest afwassen...ha, ha...

2009, Christa Wijnmaalen

De oprichter was dhr. Snelders...

De oprichter was dhr. Snelders, hij woonde op de parallelweg. Iedereen van de groep mocht vrijwillig één keer het groepsbord meenemen en de volgende dag versierd mee terug nemen. Groen is gras...groen is gras onder mijne voeten, bekend melodietje in het Hertenkamp bij de grote tent. Het leukst waren de weken naar Scheveningen. Daar rolden we van de zandduinen en zochten we kogels op de nabijgelegen militaire oefenbasis. Dit was verboden terrein evenals de bunkers in klimmen, maar daarom des te spannender!

2003, Christa Wijnmaalen

Het uitje met de bewoners naar...

Het uitje met de bewoners naar de Ripperda kazerne en wij (leerling verzorgsters ) de volgende morgen op onze donder gekregen omdat we 's avonds na het werk waren gaan stappen met enkele militairen en te laat terug waren...de kazernepoort bleek al dicht!! Het schaduwtoneelspel van een overdreven bevalling..de ouders en familie moesten daarom lachen...geen wonder want de navelstreng was een tuinslang en Theo was als enigste man natuurlijk de dokter... Het was meteen onze theorieafsluiting ... iedereen was geslaagd en kreeg zijn speld. Wandelen met de bewoners langs de boulevard en door de Duinen.Het mogen afbreken van de bloemencorso-wagens in Katwijk. De jaarlijkse verkoop van opgepoetste spullen op het complex ( heb daar nog een nostalgische strandstoel van ) Hoe is het met Franciska van de bezigheidstherapie(uit Limburg) weet je het nog ? het griesmeelpudding met bitterkoekjes eten, jouw schilderij van het witte paard en de uitstapjes naar de katwijkse jongerensoos :. ) , franny Slingerland, Joyce, Julia (heeft me chili-con-carne leren maken , heerlijk, vandaag de dag eten we het nog) en de enige ziekenverzorger Martin in het zusterhuis.... wij werden gek van Hotel Californië die hij eindeloos draaide...feestjes bij Coby en op de uitkijk voor de nachtzuster ( zuster Clivia met knot ) Kinderpaviljoen "Feyenoord"was de fijnste afdeling.

2002, Christa Wijnmaalen
?