Christa van der Meer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christa van der Meer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Christa van der Meer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Aan de havo-tijd bewaar ik goede herinneringen.

  Aan de havo-tijd bewaar ik goede herinneringen. Ik ging toen uit met Roosje Hartog naar o.a. de Marathon. Ik vond de werkweek ook heel erg leuk in Wijk aan Zee. We bezochten toen voetbalclub AZ. Grego Pak was in die tijd voor mij speciaal. Verder was ik bevriend met Yolanda Nieuwenhuis en Monique Kamstra. Met deze laatste twee meiden heb ik inmiddels weer heel leuk contact. De examenfeesten vond ik toen helemaal geweldig. Wat waren het er veel! Hele gave tijd geweest.

  2004, Christa van der Meer

  Eigenlijk heb ik aan de mavo niet zo'n leuke herinnering.

  Eigenlijk heb ik aan de mavo niet zo'n leuke herinnering. Pas na mijn mavo-diploma, toen ik naar de havo ging (2 jaar) vond ik het pas echt leuk worden op deze school. Ik had nog een bril tot in de examenklas van de mavo. Vanaf de havo heb ik lenzen en sinds deze uiterlijke verandering voelde ik me opeens veel beter en leuker in de klas. Toen raakte ik met een heleboel leuke klasgenoten bevriend.

  2004, Christa van der Meer

  Ik heb op het Tinbergen College de tweejarige opleiding meao secretarieel gedaan van 1983 tot 1985.

  Ik heb op het Tinbergen College de tweejarige opleiding meao secretarieel gedaan van 1983 tot 1985. Leuke herinneringen bewaar ik aan de skivakanties, twee keer!!, en aan de werkweek in Rouen-Frankrijk. Vooral daarna was het een hele leuke tijd met enkele jongens van de meao zoals Andre Grasmeijer, Mark Gordijn en Ron. Ik was bevriend met Paulien uit Voorschoten en met Tineke vd Raadt uit Rijswijk. Ik bewaar ook leuke herinneringen aan een lerares uit die tijd, namelijk mevrouw Nieuwenhuis. Zij gaf o.a. steno. Oh ja, ik heb ook nog even verkering gehad met Cor uit het Westland die ik tegenkwam bij de Leuningjes in Poeldijk en ook op het Tinbergen bleek te zitten...

  2004, Christa van der Meer
  ?