Christa Schekermans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christa Schekermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christa Schekermans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was bevriend met Suzanne van der Spek, deze vriendschap hebben we volgehouden tot we halverwege de twintig (of tegen de dertig) waren.

  Was bevriend met Suzanne van der Spek, deze vriendschap hebben we volgehouden tot we halverwege de twintig (of tegen de dertig) waren. Fijne herinneringen aan juffrouw Wil Wuyster, en meesters Kim en Frits.

  Jenaplan De Blijberg, 1976

  Best een leuke tijd gehad op deze school.

  Best een leuke tijd gehad op deze school. Vriendinnenclubje uit die tijd met Diana van Bezouwen, Brigitte Stillebroer, Marie-Louise Dentro en Susan Hoogsteder. Ook leuke herinneringen aan Randy Bax, leuk om op Schoolbank iets over hem terug te vinden. Minder leuke herinneringen aan de heer Latooij die me altijd moest vergelijken met mijn zus. Fijne herinneringen aan de heer vd Schilden (conrector) die er altijd echt was voor de leerlingen, dat zie je niet vaak. Ook leuke herinneringen aan de heer Gunsch. Helaas en dom genoeg van school gegaan zonder diploma, zou ik nu nooit meer doen, is gewoon zonde.

  Wolfert van Borselen, 1982

  ?