Christa Bruyn

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christa Bruyn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christa Bruyn heeft 4 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De vooropleiding tot verpleegkundige begon in september 1967 en we werden met zijn 4-en op een kamer geplaatst in het poortgebouw, waarvan Marijke Bax er 1 was.

  De vooropleiding tot verpleegkundige begon in september 1967 en we werden met zijn 4-en op een kamer geplaatst in het poortgebouw, waarvan Marijke Bax er 1 was. Drank op de kamer was verboden! Een hele fijne tijd gehad en veel geleerd waar je in de rest van je leven nog altijd profijt van hebt.

  Anna Reijnvaanschool (Wilhe..., 1967

  Op deze school heb ik veel geleerd en ik weet nog dat een gedeelte van deze school is afgebrand.

  Op deze school heb ik veel geleerd en ik weet nog dat een gedeelte van deze school is afgebrand. Een gedeelte van de school is toen naar de Kraaipanstraat gegaan. De leraren: hr. v. Noort en hr. v. Ravenswaai. Ineke Anslijn en Ineke Arends, Madelon Homoet en Trudy Bronsveld waren de vriendinnen waar ik het meeste mee omging.

  Oosterparkschool MULO, 1962

  Ik heb altijd veel plezier gehad op deze school.

  Ik heb altijd veel plezier gehad op deze school. Bij het afscheid hebben we een musical gedaan, waarin o.a. Elov "kleine kokette Katinka" nadeed. Ellie Bunschoten, EvelienSchouten en Greetje Steunenbrink zijn een paar mensen die ik mij nog van naam herinner. Juf Bergsma was 1 van de leraressen die we, dacht ik, in de 4e klas hadden. Ook hebben we een keer een slaapfeest gehad bij een juf die op de Admiraal de Ruyterlaan woonde.

  Maranatha (nu De Rivieren), 1956

  ?