Christa Bosch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Christa Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Christa Bosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vele bijzondere herinneringen bloemendaal was echt een hele bijzondere locatie evenals de opleiding.

  vele bijzondere herinneringen bloemendaal was echt een hele bijzondere locatie evenals de opleiding

  Haarlemse Academie voor Fys..., 1979

  Ik zat in B8, daarna A23 en A33, daarna ben ik naar de Havo gegaan heb daar eindexamen gedaan.

  Ik zat in B8, daarna A23 en A33, daarna ben ik naar de Havo gegaan heb daar eindexamen gedaan. vooral de activiteieten ehriiner ik mij, schoolfeesten, projecten waarbij je kon kiezen waarvan ik mij alleen het dansen in de aula herinner soort volksdansen, sporttoernooien in de gymzalen basketbal en volleybal. reis naar Londen en op het atheneum veel discussie onderling over politiek en de wereld. heel leuk was dat, beetje alternatief zoals het `hoorde`in die tijd.

  Bonhoeffer College, 1974

  het was een fijne school, ik voelde mij er prettig.

  het was een fijne school, ik voelde mij er prettig. wat ik mij herinner zijn aardige leraren en veel zingen. wat raar is wat onze klas kon niet goed genoeg zingen om een musical te mogen doen werd er toen gezegd. meester Molenaar, Bosman, jonge hippe juffen in 1e en 2e klas toen ik al in 4 zat. Mevrouw Stegeman. meester Bosch. In de 6e naar Emmen schoolkamp heel spannend, soort playbackshow met the Three Degrees en de les Humphry? Singers. Musical van een andere 6e klas, over Parijs, en koffertje van mn. v. Daalen. Handwerk les en dan mochten de jongens handarbeiden

  Kandelaar, 1968

  ?