Chris van Marrelo

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris van Marrelo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris van Marrelo heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jethro en myra kan ik me nog goed voor de dag halen en chantal en ook shirley maar echt veel dieper is moeilijk maar goed DAS toch niet erg, fris mijn geheugen nog even op als je wilt.

  Jethro en myra kan ik me nog goed voor de dag halen en chantal en ook shirley maar echt veel dieper is moeilijk maar goed DAS toch niet erg, fris mijn geheugen nog even op als je wilt...........

  Wethouder Brederode, 1977

  Bandje met Johnny en roald, ik deed de toetsen en roald op drums en johnny op trompet,maar er moest ook gezongen worden dus ik zingen roald toetsen en johnny drummen!.

  Bandje met Johnny en roald, ik deed de toetsen en roald op drums en johnny op trompet,maar er moest ook gezongen worden dus ik zingen roald toetsen en johnny drummen!

  De Poolster, 1979

  Alle reizen met de meiden en natuurlijk de vriendschap met Maarten Buijs en wie ik allemaal mis.

  Alle reizen met de meiden en natuurlijk de vriendschap met Maarten Buijs en wie ik allemaal mis.....Marrela, Linda Wendy Diane, Lisette Andre en ga maar door het was voor mij maar 1 jaar maar een te gek jaar!!!

  MTRO Haagland, 1993

  ?