Chris van Loon

Kent 7 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris van Loon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris van Loon heeft 4 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  TTO gedaan; Les van Derksen, Van Diesveld, Hersche, Janssen, Van Gastel, Van Wijk, Schoenmakers, .

  TTO gedaan; Les van Derksen, Van Diesveld, Hersche, Janssen, Van Gastel, Van Wijk, Schoenmakers,

  LTS onze lieve vrouwterduinen, 1966

  De milimeteractie aan het begin van het schooljaar door directeur Ton Blanken, een rechtstreekse gang naar de kapper was niet uitgesloten.

  De milimeteractie aan het begin van het schooljaar door directeur Ton Blanken, een rechtstreekse gang naar de kapper was niet uitgesloten.

  MTS Antonie Keldermans, 1969

  Het eerste jaar bij broeder Winfried, de 2e klas bij broeder Juvenalis (Ook wel broeder indiaan genoemd) die kon ontzaglijk mooi tekenen, de 3e klas bij Kostermans met z'n eeuwige aanwijsstok die over de hoofden kon gieren, de 4e klas weer bij broeder Juv

  Het eerste jaar bij broeder Winfried, de 2e klas bij broeder Juvenalis (Ook wel broeder indiaan genoemd) die kon ontzaglijk mooi tekenen, de 3e klas bij Kostermans met z'n eeuwige aanwijsstok die over de hoofden kon gieren, de 4e klas weer bij broeder Juvenalis, de 5e klas bij Fons van der Poel waarvoor we naar het slachthuis togen om koeienhoorns op te halen, en de 6e klas was deels Van der Poel en deels Broeder Gustaaf. Ik herinner me als klasgenoten, Peter van Tilburg, Kees Ulecaten, Chris van Wijk, Paul van Kalmthout, Peter van de Velden, Jos Withagen, Paul Blesgraaf, Peter Tolhuijs, Bart Goossens, Jan Roem, Wally van Egeraat en Mart Nuijten.

  Sint Franciscusschool, 1960

  ?