Chris Stegeman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris Stegeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Chris Stegeman heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De geschiedenis lessen van meester Dam(?) met de mooie grote tekeningen/platen van de prehistorie in de 3de of 4 de klas en zijn verhalen daarbij vond ik schitterend.

  De geschiedenis lessen van meester Dam(?) met de mooie grote tekeningen/platen van de prehistorie in de 3de of 4 de klas en zijn verhalen daarbij vond ik schitterend. Ik wou toe archeoloog worden... Verder herinner ik me nog vaag het afscheid van hoofdmeester de Vries en komst van hoofdmeester Bos(ch?). Toen hebben we volgens mij in Ichtus (?) een toneelvoorstelling gedaan (1970 of 1971). Ik ben halverwege de 4de klas eraf gegaan omdat we naar Emmerhout verhuisten.

  Groen van Prinstererschool, 1970

  We konden in de middagpauze binnen eten, boven in de aula naast de docenten.

  We konden in de middagpauze binnen eten, boven in de aula naast de docenten. Het afsluitende cabaret waar ik gitaar bij speelde zie ik nog voor me en ook de wiskundelessen van dhr. feitsma(?) die we vaak konden verleiden om verhalen over indonesië (of zo..?) te vertellen ipv van les te geven. Het was de tij van de eerste rekenmachine, het digitale horloge en de PC! Ook het zeilkamp (zie foto) was leuk waar Bosman op de bon werd geslingerd omdat hij surfte door de vaargeul..!

  Mavo-sleedoorn, 1976

  Achteraf gezien leuke tijd gehad! Muzieklessen van meester brouwer sprongen er uit.

  Achteraf gezien leuke tijd gehad! Muzieklessen van meester brouwer sprongen er uit. Ook staat me het eindfeest van de zesde klas waar iedereen bij moest optreden nog goed voor ogen. Meester Kruize heeft daar nog gefilmd. Kruize is allang overleden, heeft iemand die films ook??

  De Wilker, 1974

  ?