Chris Hogevonder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris Hogevonder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris Hogevonder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een korte maar zeer heftige periode heb ik hier door gebracht.

  Een korte maar zeer heftige periode heb ik hier door gebracht. Ik was met goede moet aan een studie Electrotechniek begonnen, samen met Maarten Jansen en Charles Berendes. Echter bleek deze zo moeilijk dat we alle drie al het eerste jaar af zijn gehaakt, waarbij ik misschien wel de snelheidsprijs zou hebben gewonnen. In oktober hield ik het namelijk al voorgezien. Toch heb ik in amper 3 maanden heel veel meegemaakt. Het begon met mijn eerste kamer op de Witbreukseweg. Omdat ik tijdens de kamerzoekdagen nog op vakantie was, kon ik niet hospiteren. Het gevolg was dat ik een kamer toegewezen kreeg. Het was weliswaar een kamer die wou, maar helaas wouden mijn flatgenoten mij blijkbaar niet. Na iets meer dan een maand ben ik dan ook met spoed verhuisd, omdat het voor mij niet uit te houden was (ik werd ingesloten in mijn kamer, mijn fiets werd aan de dakrand gehangen met lege banden, etc). Ik bracht dan ook meer tijd door in de flat van Maarten (die 2 flats verder woonde) dan mijn eigen. Het positieve is dat ik hier mijn beste vriendschap ooit heb overhouden. Daarna kreeg ik een kamer op de Campuslaan, welke een schot in de roos was. In mijn herinnering heb ik hier langer gewoond dan aan de WBW, hoewel dat niet zo was. Helaas was mijn tijd daar te kort om echt vrienden te maken, maar ik denk er nog vaak aan terug. En wat betreft mijn studie... ik heb er welgetelt 1 studiepunt gehaald... Maar electro is nog steeds een grote hobbie van mij.

  Universiteit Twente, 1998

  Op de Kamperveste was het een gezellige kleine school, waar je in je examenjaar zo'n beetje elke docent kende (en zij jou ook).

  Op de Kamperveste was het een gezellige kleine school, waar je in je examenjaar zo'n beetje elke docent kende (en zij jou ook). Ik kan me mijn eerste jaar nog herinneren, waarbij er gelijk een lustrum geviert werd. Het hoogtepunt was toch wel het schuimtaarten gooien op docenten en de geweldige karikatuur die van van Dijk werd gemaakt waarin een (bijna) passende vergelijking werd gemaakt met de duivel. Daarnaast was uiteraard de werkweek in Limburg fantastisch. Met een man of 30 lekker door de limburgse heuvels crossen en een survival tocht met als hoogtepunt een overnachting in de mergelgrotten, waarbij een schoen van Fabian (van wie kon het anders zijn) vlam vatte doordat er een kaars inviel. Dieptepunten waren toch wel de twee branden, die maakte dat we eindelijk nieuwbouw kregen, maar wat helaas niet maakte dat de school er gezelliger op werd.

  Oosterlicht College PC SGM V, 1991

  ?