chris eken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van chris eken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  chris eken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De ludieke ochtend.

  De ludieke ochtend. Elke eerste maandag van de maand om half negen presenteerde een klas zich op een ludieke manier. Heerlijk op je nuchtere maag! Wij kwamen met Bep van de Kommune. Het cabaret met onder andere de gebroeders Zwerus was zeer populair. Fijne lessen van Oetje Varkevisser, een mens uit duizenden. Veel van geleerd, vooral qua mens- en maatschappijvisie. Levenswijsheid, zal ik maar zeggen.

  2004, chris eken

  De eerste koffie-automaat met soep.

  De eerste koffie-automaat met soep. Niet te drinken van de klonten, maar o zo interessant... Het leuke persoonlijke contact met leraren als Nico Dalmulder en Marja Brouwers. Aardrijkskunde van Visser: niet geliefd, maar wat heb ik achteraf veel aan die man zijn lessen gehad! Op de wc zitten met je broek op de knieën en dan een muis die voor je voeten heen er weer schiet... Scheikunde-experimenten met zoutzuur en voor je het in de gaten had, stond de leraar in zijn onderbroek voor de klas. Ben even zijn naam vergeten... De natuurkundeleraar van Hongaarse afkomst, die op een bonte avond van een werkweek in het Hongaars droomde. Ook zíjn naam vergeten; zal de leeftijd wel zijn... En wat eens feest, die laatste weken in het oude schoolgebouw: alles mocht. We beschilderden de muren van het natuurkundelokaal met formules. Handig bij een proefwerk. Gym van Ten Kleij: ík heb er enorm van genoten. Vooral de kans om met allerlei sporten in aanmerking te komen. Is met later nog goed van pas geomen.

  2004, chris eken

  Wandelen met juffie Vreede door het Moutje en jonge eendjes tellen.

  Wandelen met juffie Vreede door het Moutje en jonge eendjes tellen. Er viel altijd wel een kind in het water...

  2004, chris eken
  ?