Chris Beek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chris Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chris Beek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, beste herinnering is schoolkamp in 4 VWO, zeilen met de heer Bergstra en de heer Roelofsen.

  Leuke school, beste herinnering is schoolkamp in 4 VWO, zeilen met de heer Bergstra en de heer Roelofsen. Wijn en bier mocht en we hebben de lol van ons leven gehad. Ook was top het eindexamenjaar waarin ik de laatste schooldag heb georganiseerd en met Ard Lazonder het cabaret heb geschreven. De eindexamnecijfers hebben er wat onder geleden, maar het was een goede balans. Het fietsen met een groep naar school (Nunspeet-Elburg) gaf ook een goede band en we hebben veel leuke avonden bij elkaar thuis gehad (als de ouders weg waren). Uitgaan was er niet zoveel bij... Er is al een reunie geweest voor de hele school, hopelijk komt dit weer eens.

  Lambert Franckens College, 1979

  Leuke onbezorgde tijd.

  Leuke onbezorgde tijd. Veel voetballen op het grasveld naast school, oud papier ophalen voor de school, altijd een groepje kinderen om mee te spelen. Kinderen uit alle lagen van Nunspeet, wel christelijk, maar niet te. Vooral goede herinneringen aan laatste schooljaar. Er was helaas geen kamp zoals ik nu wel bij mijn kinderen zie en niet erg veel initiatief van school om buiten de schooluren wat te organiseren. Alles bij elkaar een leuke tijd. Ik herinner mij vooral (hoofmeester) Bootsma, maar ook meester K. Neutel (van het CDA met eend als auto) en mevouw Boshuizen (en haar boerderij). We hebben al eens een reunie gehad (met dank aan Arno), het zou leuk zijn dit eens te herhalen.

  Petraschool, 1973

  ?