Chret. Hermens

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Chret. Hermens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Chret. Hermens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat ik te jong was voor de opleiding tot verpleegkundige een overbruggingsjaar in de vormingsklas.

  Omdat ik te jong was voor de opleiding tot verpleegkundige een overbruggingsjaar in de vormingsklas. Daar heb ik maar drie maanden gezeten. Ik ga niet naar school om kruiswoordpuzzels te maken, te koken en allerlei andere dingen die mij niet boeide.

  huishoudschool, 1971

  Geen leuke school, altijd basketballen of slagbal met gym, derde jaar over gedaan want ik had echt niet mijn best gedaan.

  Geen leuke school, altijd basketballen of slagbal met gym, derde jaar over gedaan want ik had echt niet mijn best gedaan. Pauze's in de aula maar niet op het tapijt met je boterhammen, mijn eerste shaggie, later tussen de middag naar Truus. Later ook met de tussen uren.

  Mavo de Mere, 1979

  De gymzaal met zijn touwen en de ringen en de bankjes waar we op moesten zitten.

  De gymzaal met zijn touwen en de ringen en de bankjes waar we op moesten zitten. Maar het was ook de zaal waar Sinterklaas en kerst werd gevierd. Het documentatiecentrum, het knutsellokaal en het kamertje van meneer Mertens en Zuster Corsini. Meneer Verheijen die blokfluit speelde met zijn neus, Meneer Willems met zijn ronde doosje waarmee hij de juiste toon bepaalde voor de zangles. Een heerlijke tijd, onbezorgd, tussen de middag thuis boterhammen eten, en "muurtje springend" en over de dijk langs de paarden terug naar school. Maar ook de tijd van pesten, iiieeeek.....vlooien en in de 5e klas ineens jongens op school

  st bernadetteschool, 1971

  ?