ChiTong Au

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ChiTong Au en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ChiTong Au heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner m'n twee allerliefste docentes nog.

  Ik herinner m'n twee allerliefste docentes nog. Verder zat mijn buurmeisje in dezelfde klas als ik en was ze super vervelend.. heheh. Anjeliek heette ze. Met gym was het ook erg leuk; we deden zakdoekje leggen; samen met een Turkse jongen waren we de snelsten van de klas. Al gauw verhuisde ik van school. Dukdalf was een van de drie kleuter/basisscholen die ik heb gehad.

  De Dukdalf, 1982

  Mijn favoriete herinneringen aan deze school? Mmm, geweldige docenten Technische Natuurkunde.

  Mijn favoriete herinneringen aan deze school? Mmm, geweldige docenten Technische Natuurkunde. En het feit dat we in Dordt zaten. De biggenkamp, ik was big numero 55! Het diploma is weliswaar binnen, maar ik heb zoveel spijt dat ik niet zo erg vaak mijn best heb gedaan dat ik nu maar software ontwikkelaar ben geworden. Dit kader is overigens te klein om al mijn favoriete herinneringen in op te bergen.

  Hogeschool Rotterdam en Oms..., 1995

  Juffrouw Peggy, juffrouw Lot, juffrouw Wenny, meester Martin en meester Ben natuurlijk, onze schoolhoofd.

  Juffrouw Peggy, juffrouw Lot, juffrouw Wenny, meester Martin en meester Ben natuurlijk, onze schoolhoofd. En mijn klasgenootjes, waaronder Ritesh, Delano, Miquel, KiuChor, Johan, Bilge, Adam en Sermin waren me dierbaar. Ik dank jullie allemaal voor de fijne periode. =)

  De Clipper, 1986

  ?